Retour à la page d'accueil de ST Clinic

Interview van Docteur Tourbach omtrent de esthetische chirurgie bij mannen

chirurgie esthétique homme

De nationale editie van de Sudpresse kranten hebben een interview gepubliceerd met dokter Tourbach omtrent de esthetische chirurgie bij mannen.

Meer en meer mannen doen beroep op de esthetische chirurgie.  Dit fenomeen werd opgetekend in de USA en confirmeert zich eveneens in Europa.

Ingevolge een publicatie van een onderzoek in dit verband in de USA hebben de edities van de Sudpresse groep dr Tourbach, plastisch chirurg in Doornik, geïnterviewd.

In dit interview bevestigt dr Tourbach dat in België en Frankrijk de mannen zich meer en meer wenden tot de esthetische chirurgie.  De mannelijke patiënten vragen een natuurlijke verjonging zonder over te hellen tot koketterie.  Het is belangrijk de verjongingskuur aan te passen aan de mannelijke anatomie.

De meest frequente plastisch chirurgische ingrepen bij de mannen zijn de blepharoplastie (oogleden plastie) , liposuccie (opzuigen van vet), rhinoplastie (neus plastie), gezichtslifting en de behandeling van gezichtsrimpels door technische injecties (botulinetoxine, hyaluronzuur of lipofilling)

Klik hier om het volledige artikel te lezen.