Retour à la page d'accueil de ST Clinic

Esthetische plastische chirurgie voor correctie van de schaamlippen

De esthetische chirurgie van de kleine schaamlippen : de meest uitgevoerde esthetische genitale chirurgie.

Excessieve grootte van de kleine schaamlippen (labia minora) vormt in de esthetisch genitale chirugie het meest voorkomende motief voor consultatie.

Dit probleem kan bij het beoefenen van sport (bv paardrijden) zeer onconfortabel zijn. Het teveel aan huid van de kleine schaamlippen is tevens onestetisch en kan de patiënte een ongemakkelijk gevoel geven als ze spannende kledij of een bad pak draagt. Het kan ook een zekere belemmering veroorzaken bij de geslachtsgemeenschap.

De esthetische chirurgie van de verkleining van de kleine schaamlippen bestaat in het verkleinen van de omvang van de kleine schaamlippen door het chirurgisch verwijderen van een gedeelte huid. De wonde wordt vervolgens gehecht gebruik makende van oplosbare draad.

Dokter Tourbach verricht in Doornik deze esthetisch chirurgische ingreep onder algemene anesthesie voor het comfort van de patiënt. Deze operatie wordt uitgevoerd in dagopname.  De patiënte kan enkele uren na de ingreep reeds het ziekenhuis verlaten.  Lokalen nazorg wordt voorgeschreven om de wondheling te bevorderen

Om meer te weten te komen over de andere interventiens van esthetische chirurgie van dr Tourbach, klik hier...